Om mig

Velkommen til

Mit navn er Rikke og jeg lever så vidt muligt mit liv fra dag til dag. Det er også deraf bloggens navn er kommet af. Dog er det med at leve fra dag til dag blevet sat på en prøve efter jeg i 2014 blev mor til en lille bestemt pige og i 2017 blev mor til endnu en lille (dog mindre bestemt) pige.

Udover mine to piger, bor jeg sammen med min mand og vores lille hund i et dejligt hus. Her har vi også en skøn have, som vi nyder.

Jeg vil her på bloggen skrive om mit liv, og der kan komme indlæg både om det gode og mindre gode. Dette fordi jeg mener, at begge dele er vigtigt i livet. Jeg vil skrive om, hvordan vi får hverdagen til at hænge sammen med begge forældre på fuldtidsarbejde. Der vil også komme indlæg, om hvordan vores første tid som nybagte forældre var.

Noget af det, der også interesserer mig er sundhed og at leve sundt og bæredygtigt med naturens midler. Dette vil derfor også være noget jeg kan komme ind på i mine indlæg. Og det, der også fylder meget for tiden, er så vidt muligt at undgå de mange kemikalier vi bliver udsat for i hverdagen.

Jeg håber du vil læse med 🙂

om mig

Rikke