...
Søg

Madplan uge 51 – 2015

Madplan uge 51 2015Ja, der har været lidt stille med madplaner de sidste par uger. Vi var ellers kommet ind i en rigtig god rytme, men så kom december og lidt sygedage… Men nu er vi “back on track”.

Vi laver oftest vores madplan for ugen om lørdagen, så den starter fra søndag…

Og denne “uge” startede derfor med spaghetti og kødsovs i søndags. Helt plain, men med stort bønne spaghetti. Det er noget vi faldt over en dag vi var ude at handle, og det smager faktisk rigtig godt – og så er det anderledes end det normale hvide pasta/spaghetti 🙂

I mandags havde manden så lavet hjemmelavede burgere, til da jeg kom hjem lige til spisetid kl 17:00. Det smager nu altså bare bedre, når det er hjemmelavet:)

I går tirsdag var der så rester fra i søndags – nogle gange er det altså bare nødvendigt med rester/let mad. Især på de dage, hvor vi begge kommer sent hjem.

For første gang skal vi så i aften prøve den røde linse suppe, som min søster ofte har sagt til at vi skal lave – så det bliver jo spændende, om vi bliver lige så begejstrede for den, som hun er 🙂

I morgen er det den “lette” – øllebrød, men det smager nu også godt – vi har i hvert fald en 1,5 årig som er vild med det – måske især fordi hun må få flødeskum på – som er én af hendes ynglingsspiser.

Fredag skal vi bruge nogle af de laksefiletter vi fandt på tilbud sidst vi var ude at handle – og så med ovnbagte kartofler, som er én af de bedste måde for os at få datteren til at spise kartofler, når bare de er godt krydret.

På lørdag har vi inviteret farmor og farfar på café til frokost oppe i ved byens torv, så vi kan spise med udsigt over al juleudsmykningen. Men derfor har vi også kun planlagt rugbrød til aftensmad, fordi vi forventer at få noget rigtig lækkert til frokost:)Grøn smoothie

Som tilbehør til de fleste aftner få vi også stadig en grøn smoothie, hvor favoritten er banan, æble og spinat 🙂

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Nødvendige felter er markeret med *

Skriv din kommentar her *


Hjemmesiden bruger cookies - Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.