...
Søg

Madplan uge 52 – 2015

Madplan uge 52 2015Denne uges madplan er nok ikke den mest interessante, da vi jo går JULEugen i møde. 🙂

Og allerede de første 2 dage har vi ikke overholdt planen helt…

I går havde vi først planlagt suppe med quinoa salat. Men under vores indkøbstur blev vi lokket til at købe lidt sushi, som var tiltænkt som tilbehør til suppen. Men det endte med vi kun fik sushi, og så med græsk salat (i stedet for med quinoa salat), da vi egentlig ikke var så sultne efter den store bunke hjemmelavede æbleskiver vi fik til eftermiddags-hygge 🙂

Og i dag besluttede vi så, at rugbrødet skulle skiftes ud med en MOU karrysuppe. Og quinoa salaten blev til resterne af den græske salat fra i går med quinoa ved siden af – til at putte i suppen.

I morgen, står den på pizza lavet på rugklappere. De bliver normalt ret lækre, og er lette at lave. Tomatpuré smøres på rugklapperne, og så ellers bare det fyld man ønsker. Ex. mozzarella, tomat, skinke og basilikum. Og så 10 minutter i ovnen til osten er smeltet.

Traditionen tro skal der risengrød til, på Lillejuleaften. Med kanel og smørklat-smør 🙂

Juleaften skal i år holdes ved mine forældre, hvor julemiddagen er and med hvide, brune og franske kartofler og så risalamande med kirsebærsovs.

2. og 3. juledag står på julefrokoster i familiernes skød: Først hos svigerfamilien 2. juledag med gås og hvad dertilhører. 3. juledag mødes vi med familien på min mors side med en blanding af traditionel julefrokost og vegetarretter. Så mon ikke søndagen derefter bliver på langs, hvor al maden skal fordøjes 🙂

God jul til alle 🙂

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Nødvendige felter er markeret med *

Skriv din kommentar her *


Hjemmesiden bruger cookies - Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.