Go Back

Gulerodsdadelkugler

Ret Snack
Køkken Jul
Mængde 20 kugler

Det skal du bruge

  • 100 g Revet gulerod (Eller juicepulp)
  • 2 dl Havregryn
  • 100 g Dadler (Helst friske)
  • 2 spsk Kokosflager/mel
  • 1 tsk Kokosolie (evt. mere, hvis der anvendes juicepulp)
  • 1/2 tsk Ingefær
  • 1/4 tsk Muskatnød

Til at rulle kuglerne i

  • Kokosflager/mel

Sådan gør du

  • Dadlerne lægges i blød (jeg havde dem til at ligge i blød i en times tid)
  • Når dadlerne har ligget længe nok i blød, kommes alle ingredienserne i en skål og de blendes med en stavblender. Man kan også vælge at komme ingredienserne direkte i en blender.
    ingredienserne til gulerodsdadelkugler blendet
  • Når massen er godt blendet, rulles "dejen" til små kugler.
    De rullede gulerodsdadelkugler
  • Kuglerne rulles nu i kokosmel.
  • Og opbevares derefter i køleskabet, hvor de bliver lidt hårdere på grund af kokosolien.
  • Herhjemme holder én portion ikke mere end et par dage.