Jeg startede med at blende/finhakke mandlerne (eller havregryn).
Herefter tilføjede jeg krydderierne: hvidt peber, kanel, ingefær og kardemomme.
Så kom jeg skyllede og udstenede dadler i "melet" og blendede det hele sammen
Imens de tørre ingredienser blev blandet, havde jeg sat mit kokosolie på radiatoren så det smeltede. Derved blev olien lettere at blande i dejen. Jeg synes dejen blev lige lovlig olieret. Så jeg vil måske næste gang prøve at tilsætte lidt mindre til en start og se om det vil være nok.
Så tog jeg blandingen ud på bordet for at ælte dejen i hånden med den glutenfri mel. Den oprindelige opskrift lød på 50 g, men da jeg synes dejen var for olieret tilføjede jeg mere.
Nu skulle pebernødderne bare rulles til kugler af passende størrelse (de hæver stort set ikke i ovnen).
Pebernødderne bages i 20 minutter i en forvarmet ovn ved 180 grader. (Hold øje med dem i ovnen, da de bliver hårdere efter de har fået lov til at køle af)
Pebernødderne kommes i en kagedåse eller lignende, så de opbevares lufttæt.