DIY – hæklede ørevarmere #2

Så nærmer hverdagen sig med hastige skridt, med kun 12 dage tilbage af min barsel… Men det er da blevet til endnu et par hæklede ørevarmere her på falderebet. Denne gang er de lavet til den største af mine piger, som i weekenden endte med at låne mine, som jo var alt for store. Men det kunne ikke være anderledes, da:  “Mor, jeg vil have ørevarmere på, ligesom dig” 🙂 Så der blev bundet en knude i nakken, og så virkede de (sådan da 😉 )

I gang med hæklenålen

Men derfor gik jeg så i gang med disse søndag – og mandag lå 2 par klar til hende. De tilhørende blomster fik jeg først hæklet færdig i går, men de medførte en stor glæde hos den 3 årige, der for tiden går meget op i at pynte sig 🙂

Jeg har brugt de samme youtube videoer som ved de sidste ørevarmere jeg hæklede (se mit tidligere indlæg her). Men disse er ikke hæklet i uldgarn, men i de typer genanvendt bomuldsgarn, som jeg også brugte til pixie-huenDROPS♥You #5 og DROPS♥You #6 (begge reklamelink). Og så har jeg til disse 2 brugt hæklenål str 4 mm (du kan købe hæklenåle her, hvor de har et stort udvalg (reklamelink)).hæklede ørevarmere

Som det måske kan ses på billedet er der forskel på, hvor kraftige de 2 hæklede ørevarmere er.

  • Den lyse ørevarmer er hæklet i DROPS♥You #6, som nok vil passe bedst indendørs som pandebånd, eller udendørs på en lun forårsdag.
  • Den mørke ørevarmer er hæklet i DROPS♥You #5, som derfor er blevet kraftigere og varmere. Denne tænker jeg godt hun ville kunne bruge allerede nu til at beskytte ørerne.

Det er et hurtigt projekt at gå i gang med, og så synes jeg faktisk de er lidt søde. Også fordi man kan vælge at tage blomsten helt af, eller sætte dem på “modsat”. Og måske der også skal laves en smallere version, som kan bruges som et pandebånd.

hæklede ørevarmere

Mon I er nogen, som kender til anre gode og lette opskrifter? Så skriv en kommentar, da jeg altid er interesseret i at finde materiale til nye projekter 🙂

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag en oversigt over 6 ofte anvendte hæklemasker

 

Skriv en kommentar

Hjemmesiden bruger cookies - Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.