Måneden der gik – Januar 2017 – halvvejs, den første sne, sund januar og en babynest

Med denne “ugen der gik” er jeg lige ved at have lukket det hul, jeg havde fået lavet. Efter en måned i julens tegn var det fint at komme i gang med et nyt år med en sund januar. Og det skulle vise sig at januar  også blev en god måned, hvor …

… vi i starten af måneden skulle til 20 ugers misdannelses scanning. Selvom jeg siden julen havde mærket liv var det dejligt at se på skærmen, at der stadig var en lille én der inde. Og så dejligt at høre at alt så ud til at være i den skønneste orden. Hun mente også at kunne se, at M ville få en lillesøster. Man har hørt om kønsscanninger der ikke har holdt stik, så det er jo spændende om et par måneder at se, om det er en lillesøster der kommer ud 🙂ugen der gik

… nok især jeg, først var klar til at offentliggøre graviditeten. Det skete med dette billede, som viser at  der måske er en mand der vil få det lidt hårdt 🙂 med 3 piger i huset. Men mon ikke han kan klare det. Heldigvis har han jo stadig en hanhund, som han så må få på sin side 😉ugen der gik

… jeg var lidt med i en nytårschallenge. Egentlig er jeg ikke så god til at følge kure og ligende. Så det blev også begrænset. Men man fik en mail dagligt, og så brugte jeg disse mails som inspiration. Så jeg fik blandt andet lavet denne lækre drik og smoothie en dag. Drikken er vand, ingefær, honning og citron blendet. Og så en dejlig frisk smoothie med banan, frosne jordbær og plantedrik.sund januar

… vi, da årets første sne dalede ned fra himlen, tog en tidlig morgentur ud til byens kælkebakke, hvor vi allesammen fik en tur ned af bakken. Det blev ikke til de vilde ture, men med en 2½ årig og en gravid mave passede det lige til os 🙂ugen der gik

…. vi efter lang tids kiggen og tænken fandt nye stole til vores spisebord. Jeg arvede, da min farmor døde, hendes antikke spisebord og stole. Og det spisebordssæt havde jeg siden holdt godt ved. Også på grund af de minder det giver mig. Men med en stor familie, er det ikke så praktisk, så et års tid havde vi været på udkig efter både et nyt bord og nye stole. Bordet havde vi egentlig også fundet, men det skulle lige have den rigtige pris (tilbud) før det skulle i hus – så i januar blev det i første omgang til nye stole.ugen der gik

… jeg fik lavet denne babynest og skrev en DIY om fremgangsmåden. Det er et indlæg, som siden er kommet blandt mine 5 mest populære indlæg. Og nu begynder jeg at glæde mig til, at vi får en lille til at lægge i den 🙂ugen der gik

… jeg forsøgte mig med sunde spinat vafler til aftensmad. Jeg prøvede 2 forskellige opskrifter, og synes egentlig begge blev ret vellykkede. Som fyld i vaflerne er der i den ene tomat og mozzerella og i den anden hvidløgsost, laks og avocado. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi laver det. Og mon ikke også jeg på et tidspunkt skal have lagt opskrifterne her på bloggen 🙂ugen der gik

… jeg fik lavet en lille DIY på det naturlige “sæbe” jeg bruger som babybad til M. Det var noget vi havde brugt til hende siden sommeren 2016, og som vi kunne se havde en god effekt på hendes (til tider) eksemhud. Det er let at lave, og indeholder kun naturlige ingredienser.ugen der gik

1 kommentar til “Måneden der gik – Januar 2017 – halvvejs, den første sne, sund januar og en babynest”

  1. Pingback: Julehilsen, året der gik 2017

Skriv en kommentar