100 indlæg – ét indlæg på tryk. Og så var jeg til Pick-up på Sustain Yearly magasinet

Så har jeg rundet de 100 indlæg på bloggen. Næsten halvdelsen af indlæggene har været DIY indlæg. Og det er faktisk de indlæg, som I læser oftest. Jeg har dog besluttet, at jeg i en periode vil holde lidt igen med mine DIY projekter og indlæg, og i stedet for koncentrere mig lidt mere om bæredygtig livsstil. Jeg vil nemlig gerne dele lidt af mine tanker og rutiner i forbindelse med “min fortolkning af bæredygtig livsstil”.

sustain yearly

Nogle af mine tidligere indlæg passer allerede ind i den kategori, og faktisk er ét af disse indlæg i dag udkommet i trykt udgave. Nemlig i magasinet “Sustain Yearly – andet år“.

Hygge i Århus

I den forbindelse var jeg i dag taget til Århus på en hyggetur med @more.conscious.aarhus. Her skulle vi hente vores magasiner (som vi havde købt/støttet på Kickstarter, og så også en tur på café 🙂

Pick-up eventen blev afholdt i rigtig fine rammer i Balsalen i Århus. Her blev der kredset om os, med frisklavede popcorn og økologisk iste fra Maná 🙂 Og det var også muligt at købe sig en “Sustain Daily – BetterBox med hjem (hvem mon ikke kunne stå for den fristelse? 🙂 )

Det var en rigtig dejlig dag, hvor vi også fik snakket med to skønne medstiftere af Sustain Daily: Johanne og Ditte.

Og efter eventen gik turen til Café Ganefryd , hvor vi spiste økologiske-vegetariske burgere. Mmmm.

Dagen sluttede vi af i forårsvejret på terassen. Her nød vi en kop te i solen, i selskab med vores nye magasin 😉

Herunder ses lidt stemningsbilleder fra dagen.

sustain yearly

sustain yearly

sustain yearly

1 kommentar til “100 indlæg – ét indlæg på tryk. Og så var jeg til Pick-up på Sustain Yearly magasinet”

Skriv en kommentar