DIY – Giv din gamle taske nyt liv

Jeg var den anden dag afsted for første gang til BabyAqua med lille L (som med de snart 6 måneder egentlig ikke er så lille længere). I farten havde jeg fået pakket badetøj mv. i en gammel taske, jeg havde liggende i skabet.

Da jeg stod i svømmehallen opdagede jeg dog, at min taske vist havde set bedre dage, og at skulderremmene var mørnet og derfor begyndt at skalle af:taskeSå hjemme igen havde jeg to muligheder:

  • Enten skulle tasken kasseres
  • Eller tasken skulle repareres

(Egentlig stod jeg reelt set kun over for én mulighed, da jeg har og altid har haft enormt svært ved at smide ting ud… Derfor skulle min taske selvfølgelig repareres).

Fra ét af mine tidligere sy-projekter, hvor jeg syede en pusletaske, havde jeg en rest gjordbånd liggende i grå. Den havde dog ikke den samme farve, som de oprindelige remme, men så skulle jeg ikke til at købe nyt, og jeg kunne gå i gang med det samme.

Nye remme til taske

Det er nok ét af de mest simple DIY projekter jeg har lavet, men det giver mig en vis tilfredsstillelse, når noget kan laves, i stedet for at skulle smides ud.

Så jeg fik klippet de gamle remme af min taske (dette var næsten det sværeste step, da det krævede lidt kræfter 😉 ). Så klippede jeg tilsvarende længder af gjordbåndet (plus lidt ekstra til ombukket, for at kunne sy den fast). Og så skulle de nye remme bare syes på.

Denne gang syede jeg i hånden. Så kunne det også gøres i en magelig stilling i sofaen til en film.

Mon andre end mig synes det er fantastisk at kunne reparere i stedet for at smide ud? Skriv gerne en kommentar med, hvad I selv har repareret i stedet for at smide ud. Det er altid dejligt at blive inspireret 😉

Her et billede af tasken med de gamle remme:

taske

Og her med de nye remme:

taske

1 kommentar til “DIY – Giv din gamle taske nyt liv”

  1. Sådan… Flot.
    Lige i tiden DIY og reparerer jeg hus 😉 Det er vist en anden “boldgade”.
    Glæder mig til at få tid til at DIY-kreative ting igen!

Skriv en kommentar