2 år med bloggen

Så gik der endnu ét år med bloggen. Jeg synes de sidste 2 år er fløjet afsted, men der er også sket meget.

Det er ikke alt, der har fundet vej til bloggen. I de sdste 2 år har bloggen primært bestået af DIY sy-projekter. Nogle syprojekter er opstået fordi:

  • Jeg ofte er for nærig til at købe produkter, som jeg selv mener at kunne sy
  • Jeg gerne ville have brugt noget af det stof/tøj jeg allerede havde liggende

Top 5 indlæg det sidste år

De 5 mest populære indlæg i det forgangne år er derfor også alle DIY indlæg. Heraf 4 ud af 5 “baby” relaterede:

  1. DIY – Babynest
  2. DIY – Sengerand – Slange
  3. DIY – Fold-ud pusletaske
  4. DIY – Naturlig indpakning af madvarer, lavet af bomuldsstof og bivoks
  5. DIY – Betræk til drømmepose/voksi

Det, der ellers har fyldt i mit liv det sidste år, har selvfølgelig været min graviditet, fødsel af lille L og nu barsel med en fantastisk 6 måneder gammel baby. Men når man endnu engang står med et lille spædbarn i armene, er der mange tanker der bliver sat igang.

Jeg har de sidste mange prøvet at leve så sundt som muligt (som jeg skrev om i dette indlæg) og med så få kemikalier som muligt.

Men er det nok for at sikre at mine børn får en god fremtid?

Det bringer mig til, hvad fremtiden kommer til at byde på, hvis I følger med her på bloggen…

Fremtiden

… for udover at prøve at leve sundt, har vi også det sidste år lavet små ændringer i vores hverdag, for at blive mere bæredygtige. For jeg synes det kan være skræmmende at høre om klimaforandringer, og jeg føler derfor et behov for at gøre mit til at det ikke bliver værre.

Vi er slet ikke i mål (eller perfekte), men vi laver små tilpasninger, som indtil videre kun har påvirket vores hverdag i positiv retning. Og det er disse små ændringer  og lignende tanker, der fremover også kommer til at fylde på bloggen.

Da “bæredygtig livsstil” for mig hænger rigtig godt sammen med “sund livsstil”, ligger der allerede enkelte indlæg, som handler om nogle af de ting vi allerede har ændret.

Hvis der er nogen derude, som også har lyst til at gøre en forskel, og måske allerede er i gang, så skrive endelig en kommentar. Det er jo med at inspirere hinanden.

Skriv en kommentar