Idéer til 4 vinterprojekter / indendørssysler til sofaen

Nu er kulden for alvor kommet og det kalder på indendørssysler. Og nogle projekter kan klares i sofaen under et tæppe, hvilket ikke er helt skidt, når det er koldt udenfor.

Sådan nogle projekter har jeg allerede tidligere skrevet om, og to af disse projekter er stadig “work in progress” 🙂

Hæklede karklude

Det første man kan sidde og arbejde med i sofaen er hæklede karklude, som jeg skrev om i dette indlæg. Der er kommet et par karklude mere til, siden jeg skrev indlægget, og så er jeg også i gang med én mere 🙂

indendørssysler

Hæklede ørevarmere

Det er jo også ved at være tid til at beskytte ørerne, når man går udenfor. Og den opskrift på ørevarmere, som jeg skrev om i dette indlæg synes jeg var let at gå til, og gav nogle rigtig fine resultater. Da jeg selv sidst hæklede 3 af disse ørevarmere sidste vinter, har jeg ikke for tiden brug for flere, men måske der skal laves nogle til gaver – hvem ved 🙂

Ørevarmer

Dryer balls

Det tredje garnprojekt man kan kaste sig over i vintertiden, er de “lette at lave” dryer balls. Disse bruges efterfølgende ved tørretumbling til hurtigere tørring af sit vasketøj:) Jeg lavede dem selv for over et halvt år siden, og de er i brug ved hver tørretumbling (når tøjet ikke kommer ud på tørresnoren). Jeg går dog med tanker om, om der skal laves nogle nye og lidt større bolde. Hvordan jeg lavede de første kan læses i dette indlæg.

Dryer balls

Broderede citater

Lidt mere over i indretningstemaet, kan man også lave sin egen vægudsmykning: Lærreder, med broderede citater man kan lide. I dette indlæg skrev jeg om mit første broderede citat på lærred. Der er siden kommet 3 mere til, som i dag hænger i vores soveværelse. Så vi ser dem inden vi falder i søvn og som noget af det første, når vi vågner.

indendørssysler

Det var lidt inspiration til indendørssysler til vinterkulden. Hvilke projekter sysler I med?

Skriv en kommentar