Julehygge med æbleskiver og pyntning af juletræ

Juletræ

En fantastisk weekend er ved at gå på hæld. Det blev til dejligt samvær med familien og julehygge derhjemme. Det er da livet. 🙂

Lørdag skulle vi mødes med farmor/farfar på cafe. Og vi mødte dem også lige uden for caféen. Men samtidig kom “julemanden” forbi. Hvor var det sjovt at se, hvordan vores datter reagerede på det. Selvom hun kun er 1,5 år pegede hun så snart hun så ham, og blev glad, da hun fik et lille tøjdyr af ham 🙂 Og den første halve time på caféen ville hun hele tiden hen til vinduet, for at se om julemanden stadig var derude. Så hyggeligt.

På vejen hjem fik vi endelig købt det juletræ, som vi faktisk havde snakket om at købe tidligt i år, så vi kunne gå at nyde det det meste af december… Men på en eller anden måde er tiden løbet lidt fra os – for man kan vel næppe kalde d. 20 december for “tidligt” 🙂 Men købt blev det da. Og for at fuldende lørdagens julehygge brugte vi eftermiddagen på at pakke alle julegaverne ind.

I dag sov vi “længe”, hvilket i vores terminologi betyder helt til klokken 6:30 🙂 Vi havde aftalt med mormor og morfar, at komme forbi med morgenbrød ved 9-10 tiden efter vores søndags-indkøbstur. Men for en gangs skyld holdt vores tidsplaner ikke helt, for den blev vist nærmere 10:30. Så for os blev det nærmere frokost end “morgenmad”, da vi i weekenderne prøver at følge vuggestue-rutinerne. Men det er så dejligt at have begge hold bedsteforældre så tæt på, at vi kan komme forbi et par timer til hygge.

ÆbleskiverMen hjemme igen, og efter datterens middagslur stod vi (som i min bedre halvdel 🙂 ) klar med hjemmelavede æbleskiver og ville julehygge lidt med “Løvernes Konge”, som var dagens adventsgave fra nissen.

Æbleskiverne var klart en succes, selvom hun nu lige så gerne ville have sin mandarin 🙂 Og at vi så kun nåede at se starten af filmen (da hun endnu ikke er helt gammel nok til at sidde stille i mere end max. 10 minutter ad gangen) blev en mindre detalje. For så var der tilgengæld mere tid til hygge med at skulle pynte det nyligt indkøbte juletræ.

Og det kunne hun heldigvis meget bedre koncentrere sig om. Hun nød at gå rundt om træet og lægge de foldede stjerner på træets grene, og pege på de grene, hvorpå vi skulle hænge den kugle hun kom med.

Så med en dejlig julehygge weekend i bagagen er vi nu kommet i rigtig julestemning, og glæder os til juleferie 🙂

Skriv en kommentar

Hjemmesiden bruger cookies - Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.