Påskeferie: Sommerhus, hjemmeprojekter, Park Zoo og familiehygge

Så blev det 1. påskedag, og en dejlig påskeferie nærmer sig sin ende (men heldigvis har vi nogle dage endnu 🙂 ).

Vi har, som skrevet, haft en dejlig uge, hvor…

… M og jeg fik lavet karse-påskekyllinger, som I kan læse om her. Det var vores første påskeferie dag, som vi havde alene, og hvor vi rigtig hyggede, inden vi kørte mod sommerhus i Ebeltoft tirsdag eftermiddag.

påskeferie… vi hyggede med M’s farmor, farfar og faster i sommerhus ved Ebeltoft fra tirsdag til torsdag, med afslapning, ture ved vandet og i skoven. Og hvor M fik slæbt en masse hjem fra skoven, som kan ses herunder (hun syntes så også, at hendes handske skulle med på billedet :)).

 

 

… fredag blev brugt i haven, hvor vi startede vores nye højbeds-projekt op. Og hvor vi også kom lidt videre med den nye “åbning” i køkkenet. Sådan nogle projekter tager altid lidt længere tid end forventet. Men nu er vi kommet igang med det sidste fuge- og malerarbejde på gerigter og fejelister, så mon ikke vi når at blive færdig før ferien er helt ovre? (Man skal jo ikke ligge på den lade side, selvom man har ferie 😉 ).

påskeferie… vi startede zoo-sæsonen op med et besøg i Jyllands Park Zoo, hvor vi nu har sæsonkort – så det skal nok blive til endnu flere ture. Vi havde planlagt turen med madpakker til aftensmad, men det viste sig dog alligevel at blive for koldt. Så madpakkerne blev indtaget hjemme ved køkkenbordet – dog i “picknik” stil.

… vi fik afklaret, hvad giraffer siger… Ifølge M siger de “av, mit hoved“- hvilket vist er et vers de synger i vuggestuen i “Hjulene på bussen”. Det blev i hvert fald sagt flittigt da “rafferne” blev besøgt. Og man skal selvfølgelig ikke glemme at tage sig til hovedet samtidig med 😉

…den bedste “onkel-morbror” fyldte 25 år, og blev fejret med hygge og leg.

Så alt-i-alt har det indtil videre været en dejlig påskeferie, og dejligt at have nogle ekstra fridage – og mon ikke det fortsætter de næste par dage.

 

Skriv en kommentar