Produktiv weekend med søndagsvisit

Så er denne weekend ved at være ovre – men sikke en weekend. Efter en uge 7 med lidt mere ro på arbejdsfronten har det også været en dejlig afslappende med produktiv weekend.

Lørdagen startede med en bil, der gik igennem syn 🙂 og derefter fik vi bestilt nyt gulv til vores køkken. Vi har de sidste uger været igang med at åbne op imellem vores køkken og stue, og i den forbindelse skal vi også have lagt nyt gulv. Så nu glæder vi også bare til, at vi kan få det leveret og lagt. For derefter kan vi få færdiggjort/afsluttet vores køkken-alrum projekt.

PudderMens datteren sov en (for én gangs skyld) 3 timers lang middagslur, gik jeg i gang med mit første DIY makeup-projekt: Pudder. Jeg fik jo startet med DIY cremebar for et par uger siden (som I kan læse om Her), men dejligt at få lavet lidt mere – jeg har efterhånden fået indkøbt en del råvarer til alle de projekter jeg har i tankerne :). Jeg regner selvfølgelig med, at der kommer en uddybende beskrivelse af opskrift/fremgangsmåde og en vurdering af den hjemmelavede pudder, men det bliver en anden gang. I dag må I nøjes med et billede af det færdige produkt.

Lørdagen sluttede med en sjælden (som i meget sjælden) omgang lørdagsslik, som blev indtaget til en film (vi sprang MGP over…). Det vil dog sige, at vi fik vist næsten tømt skålen før filmen rigtig var kommet i gang… Og jeg fik også bekræftet, hvorfor jeg ikke gør det særlig tit, da for meget sukker ofte for mit vedkommende resulterer i hovedpine dagen efter – i dag ikke undtaget (selvom jeg kunne nøjes med en svag hovedpine, der det meste af dagen kunne ignoreres).

Men trods lidt hovepine blev det også en rigtig god søndag, hvor vi før frokost kørte ud til oldemor, da det er alt for sjældent vi får besøgt hende. Og det var en succes. Både M og oldemor så ud til at være glade for at se hinanden igen.weekend

På vej hjem var vi et lille smut forbi farmor/farfars gård på et lille ærinde. Og mens far fandt det vi skulle hente, kunne M stå og betragte hønsene sammen med hunden. Den ene synes det var spændende, den anden ville hellere bare gø og skræmme hønsene :).

MascaraHjemme igen blev M lagt ud til sin middagslur, og jeg gik i gang med DIY makeup-projekt 2: Mascara. Efter det jeg synes var en succes i går med den hjemmelavede pudder glædede jeg mig til at skulle forsøge mig med en mascara – dog er jeg ikke sikker på at det er denne opskrift jeg kommer til at bruge fremover. Mest fordi jeg egentlig synes det var lidt besværligt, og så er jeg heller ikke helt sikker på, at jeg er helt tilfreds med det færdige resultat, når det bliver lagt på vipperne – så tror det kommer til at ende med nogle forsøg før jeg finder en opskrift der passer mig – Men så skal I også nok høre om det når det sker. (Update: I kan læse om mine forsøg her)

Men fortsat god søndag – må vi alle få en dejlig kommende uge 🙂

 

1 kommentar til “Produktiv weekend med søndagsvisit”

  1. Pingback: DIY - Mascara

Skriv en kommentar

Hjemmesiden bruger cookies - Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.