Så er vi i gang

igang
Lige lidt “Zendoodle”

Nu skal det være…

Denne blog har været undervejs i en del tid, da jeg egentlig længe har haft lyst til at skrive om, hvordan jeg ser og oplever livet som mor.
Jeg har flere gange startet andre blogs op, men har ikke kunne holde fokus på dem. Derfor har jeg også haft mange tanker om, hvordan jeg skulle gribe denne blog an.

Skulle det være en blog om kun ét specifikt emne? Eller skulle jeg favne bredere? Der er jo fordele og ulemper ved begge dele. Men det jeg er endt ud med er, at det ikke bliver en blog om ét specifikt emne. Men i stedet for om det der lige rør sig i mit liv. Jeg har nemlig let ved at lade mig inspirere og påvirke af mine omgivelser, hvilket så til gengæld gør, at jeg kan have tendens til at skifte mening med, hvad jeg synes er bedst for mit liv. Derfor passer det mig også bedre, at bloggen ikke kun bliver om ét specifikt emne.

Mit ønske om at starte denne blog op begyndte for et halv års tid siden. På det tidspunkt var min datter blevet 1 år og vi var endelig begyndt at kunne få familielivet til at hænge sammen og gå op i en højere enhed.
Der havde været perioder i det første år (specielt de første 3 måneder), hvor jeg spurgte mig selv:

  • Er det virkelig det her jeg vil?
  • Hvorfor var der ingen, der fortalte mig hvordan det ville være at blive mor?

Mor-manual

Jeg havde virkelig manglet en manual til mor-livet…
Selvfølgelig kan man ikke få en manual, der kan hjælpe én på alle punkter, for ja, selvfølgelig er alle børn forskellige.
Men alligevel fik jeg lyst til at skrive om / dele de erfaringer, som jeg har gjort mig i løbet af det første år som mor. Måske andre også kan drage nytte af dem…
Men selvom udgangspunktet for opstart af bloggen var mor-livet bliver det dog ikke det eneste jeg regner med at skrive om. Der kan også komme andre emner på banen som eksempelvis sundhed/mad, ferier/camping, samfund og DIY.

Jeg glæder mig til at komme i gang og er spændt på om I er nogen der vil være med 🙂

1 kommentar til “Så er vi i gang”

  1. Pingback: Et år med bloggen...

Skriv en kommentar

Hjemmesiden bruger cookies - Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.