Sygdom og ingefærshot

Ugen, hvor jeg igen blev glad for ikke at være alenemor, er nu ved at være ovre.

IngefærshotDet har været en uge præget af sygdom, da manden har ligget med influenza, siden tirsdag aften. Heldigvis havde jeg som altid min onsdags-fridag, som startede med lidt tidlig Bilka shopping. Efterfulgt af mit garn/uldprojekt (som jeg vil fortælle mere om på onsdag). Og så fik jeg også lavet en ny omgang ingefær/citronshot til den syge mand, og til mig selv som forebyggelse.

Pandekager med juicepulp

Da vi så kom til lørdag, kunne jeg godt begynde at mærke at jeg havde været meget “på” dagene forinden. Men heldigvis var det også på dette tidspunkt, at manden begyndte at få lidt bugt med sin influenza. Han havde dog stadig brug for en formiddagslur. Men imens fik M og jeg støvsuget og lavet en gulerodsjuice, der også skulle hjælpe til at booste os. Og efter frokosten valgte M at tage en dejlig lang middagslur (hvor moren kunne tage en tiltrængt slapper på sofaen). Da M vågnede tog hun og jeg med mormor og morfar ud for at handle, inden aftensmaden, som stod på pandekager med kyllinge-juicepulp-fyld.

Grøn juiceI dag sov vi så helt til kl. 7, hvilket dog skulle vise sig at være fordi M nu ikke var helt frisk. Dagen i dag har hun i hvert fald ikke rigtig spist noget, været meget træt (dog kunne hun åbenbart kun sove en kort lur… ) og puttende – som ikke er noget hun normalt gør så meget i. Så det blev primært til en afslappende dag med hygge i sofaen. Dog fik jeg også lavet en juice. Denne gang en spinat-salat juice, som blev mit første forsøg med bladgrønt i vores juicer (vi har en Witt by Kuvings B6100 – en nyere version kan købes her (reklamelink)). Det virkede umiddelbart godt og sikke en flot mørk grøn farve 🙂

 

Men nu håber vi bare en god nats søvn kan gøre alle helt raske igen.

Skriv en kommentar

Hjemmesiden bruger cookies - Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.