Ugen der gik – drømme, skvalderkål, Shrek og dejligt havevejr

Sikke en dejlig weekend, der er ved at være ovre. Og vi har da igen været heldige med vejret. Og i ugen der gik, har…

… jeg fået en dejlig gave af en kollega, som nu pryder mit arbejdsbord, så jeg ser den flere gange om dagen.dreams

… vi flere gange lavet grøn juice, for at komme noget af al vores skvalderkål til livs. Jeg blander normalt også altid gulerod i juicen, hvilket får de grønne juicer til at blive lidt grumsede at se på, men én dag fik jeg foreviget den fantastisk flotte grøne farve, før jeg blandede gulerods- og rabarbersaften i 🙂 grøn juice

… jeg færdiggjort mit første broderede citat på lærred, som jeg også skrev om i mit onsdags DIY indlæg, som også kan læses her.citater

… jeg hygget med min far på min ugentlige barsels-fridag. Vi mødtes i byen, hvor vi startede med frokost på vores ynglings pizzaria. Herefter lidt osen i gågaden, efterfulgt af noget mere osen i Herning Centret. Og så kom vi vist til at slutte i Bilka, før det var tid til at hente M i vuggestuen, hvor hun havde haft en dejlig dag 🙂

… hunden været min benvarmer på min hjemmearbejdsdag. Der er nu noget hyggeligt ved at sidde med fødderne oppe på chaiselongen og kunne kigge ud i haven, mens man arbejder.hundehygge

… stepperen igen været i brug. Vi havde opdaget (nok mest mig), at formen altså ikke helt er så god, som den burde være. Så første mål er nu at komme igang med lidt regelmæssig træning på stepperen, og så nok også følge det op med lidt yoga- og pilatestræning på stuegulvet 🙂twist stepper

… vi sammen med mine forældre mødt Shrek, Fiona, Æslet og Pinocchio i Herning Centret, hvor de lørdag var ude at reklamere for Shrek The Musical. M og jeg var stødt på dem tidligere, hvor hun var lidt trykket ved situationen, men snakkede dog bagefter om “grøn hoved” og “æsel eehah”. Og da vi så sad og ventede på vores frokost på en café, kom Fiona over og M fik et billede med hende (og en maske) 🙂 Og da Fiona spurgte M, om hun ville med ud og hilse på de andre nikkede hun bare. Så Fiona gik med M på armen ud og snakkede med Shrek, Æslet og Pinocchio, uden mor og far. Og hun var så stolt, da hun kom tilbage.fiona

… vi brugt søndagen i haven, som er blevet luget, og nye krydderurtepotter plantet til. Og naboens børn og mor kom forbi før frokost, og det var en stor succes for M, der var fuldstændig overstadisk. Og hun nød bare at have gæster og at kunne løbe rundt i haven sammen med dem. Og efter M’s middagslur delte vi tre en dejlig skål hjemmelavet is (blendet frossen banan, dadler og havremælk). Mums. Efter aftensmaden blev der brændt lidt mere krudt af, da M, hunden og manden løb om kap op og ned af havegangen.mine to

 

Så nu er vi ladet op til endnu en uge – God uge til alle.

 

 

 

1 kommentar til “Ugen der gik – drømme, skvalderkål, Shrek og dejligt havevejr”

  1. Pingback: Kom dit skvalderkål til livs - eller prøv på det

Skriv en kommentar

Hjemmesiden bruger cookies - Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.