Lidt om min baggrund #2

I sidste indlæg skrev jeg lidt om, hvorfra min interesse for sundhed kommer. Og hvordan min selvtillid først blev bedre, da jeg fik bugt med mine hudproblemer. Hvis du ikke har læst det endnu kan du gøre det her. Jeg lovede også, at der ville komme noget om mødet med min mand.

Og her kommer “Come What May” ind i mit liv igen. For efter flere år, hvor mit fokus primært havde været på min kostomlægning, fik jeg nu også behov for, at der skulle være mere i mit liv end at: stå op, tage på arbejde, spise, ligge foran tv’et og sove (ja det blev faktisk ofte foran tv’et).

Hvordan finder man en kæreste?

Men hvordan skulle jeg gribe det an? Jeg var jo vant til at tage én dag af gangen, og se hvad der dukkede op… Jeg havde faktisk på dette tidspunkt, som 27 årig, aldrig datet, og jeg havde altid været afvisende overfor fyre, der viste interesse i byen. Mon jeg hele tiden havde været bange for ikke at slå til eller var jeg bare bange for at blive såret? Det skule der laves om på. Så i første omgang lavede jeg en profil på et datingsite, med hjælp fra en veninde. Og jo der var et par stykker, der kontaktede mig uden det dog vakte den helt store interesse hos mig. Og jeg var egentlig selv ret inaktiv.

Men så i januar 2010 modtog jeg en mail fra en fyr, som gav mig kriller i maven. Så efter at have skrevet frem og tilbage et par uger, aftalte vi at mødes på en restaurant. Jeg var rystende nervøs for at skulle på den første date i mit liv, men det var en dejlig og afslappet date, hvor vi endte på en pub for at snakke videre. Og herefter gik det hurtigt…

Maks ét år

Jeg flyttede ind hos ham inden der var gået et år fra vi så hinanden første gang. Og for allerførste gang i mit liv betød det, at jeg skulle væk fra min elskede fødeby. Jeg havde dog opsat det “ultimatum”, at det skulle være for maks ét år 🙂 Mikki(hvilket skulle vise sig at holde stik). To måneder efter jeg var flyttet ind blev vi “forældre” for første gang, til en lille og virkelig dejlig… hund.  Og efter at have boet hos ham, i det år jeg havde givet det, faldt vi for et hus i min fødeby, hvor vi flyttede ind i december 2011. Så pludselig havde vi både hund og hus.

Forlovet på Cuba

Året efter var vi på en fantastisk tur til Cuba, sammen med min svigerfamilie, hvor jeg på en cubansk strand blev friet til (min far vidste det allerede, da han var blevet spurgt om tilladelse inden vi var taget til Cuba 🙂 ). Og året efter, i 2013, kun 3½ år efter vi så hinanden første gang, var vi gift.

Men hvad er så næste step, når man har fået hund, hus og ring på fingeren? Ja for mit vedkommende i hvert fald ikke børn… Jeg havde hele mit liv sagt, at jeg aldrig skulle have børn. Hvorfor kan jeg egentlig ikke sige med 100 %’s sikkerhed… Måske fordi jeg var bange for selve fødslen? Måske fordi jeg frygtede ikke at kunne slå til? Eller måske fordi det at blive mor, ikke er noget man kan tillære sig før man står i det?

Skal vi, skal vi ikke?

Men i hvert fald havde jeg fortalt min mand om dette, allerede da vi kun havde kendt hinanden i kort tid. Han var egentlig ret afklaret med det. Men… mens vi snakkede om bryllup og vores fremtidige liv sammen, kom børn alligevel igen på tale. Og vi kunne ikke helt lægge det fra os: “Burde man ikke?” og “Risikerer vi ikke at fortryde, hvis vi fravælger det?” Jeg selv havde den følelse, at jeg nok aldrig ville blive helt klar til at skulle have børn – nok grundet den holdning jeg altid havde haft. Men alle vores snakke endte alligevel ud i, at hvis det skulle være, skulle det være nu. Så derfor besluttede vi, at vi ville gøre et forsøg, når brylluppet var overstået.

GraviditetstestHvad mener Universet?

Men som den vægelsindede person, som jeg til tider også kan være, kom jeg et par måneder efter brylluppet igen i tvivl. Eller jeg synes i hvert fald det ville være “smartere” at vente en måned eller to, da der var så meget, der skulle ske i det kommende år, som ville være lettere uden graviditet og nyfødt baby… Men her viste “Universet” os, at har man først sagt A, må man også sige B. For jeg var allerede gravid.

Og det skulle vise sig at blive starten på et HELT nyt kapitel…

Så: Come What May 🙂

2 kommentarer til “Lidt om min baggrund #2”

  1. Pingback: 25 facts om mig :) • Come What May

  2. Pingback: Min graviditet med lille M

Skriv en kommentar

Hjemmesiden bruger cookies - Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.