25 facts om mig :)

her kommer lidt facts om mig, som du måske/måske ikke vidste :)

Bloggen havde 3 års fødselsdag i går 🙂 Så jeg tænkte at det måske var på tide, at jeg skrev lidt mere om mig selv. Så i dag kommer der lidt “nyttige” facts om mig…

(Da jeg ikke normalt går og tager så mange billeder af mig selv, havde jeg allieret mig med min far, som var min fotograf på vores skovtur i dag 🙂 )

Facts om mig 🙂

 1. Jeg har kendt min mand i 8 år, været hundeejer i 7½ år, husejer i 7 år, gift i 5 år og mor i 4 år.
 2. Jeg er et rodehoved, hvilket nok især ses i mit walk-in, som oftest kun formår at være opryddet i 1-3 dage før det igen går galt for mig 😉 (Jeg satser på at januar skal være den måned, hvor jeg for alvor begynder at organisere mig, så rodet kan blive lidt mindre).
 3. Apropos rod… Jeg hader at gøre rent, og faktisk ser jeg ikke rodet før jeg bliver mindet om det – hvilket jeg så også gør (altså mindet om 😉 ).
 4. Jeg fulgte principperne fra Lene Hansson i 2 år (nogle ville måske kalde det lidt fanatisk). Men det gav mig en rigtig god forståelse for min egen krop, og hvad den rette kost kunne gøre for mig.
 5. Men… hvis jeg først tager hul på en pose chips, spiser jeg til den er tom…
 6. Jeg startede på mit nuværende arbejde lige efter endt ingeniøruddannelse i 2008, og har været der siden (selvfølgelig lige med 2 barsler).
 7. Jeg er virkelig god til at lade mig distrahere og lave overspringshandlinger. Og ender derfor ofte med at arbejde på computeren til sent om aftenen.
 8. Jeg går derfor altid ALT for sent i seng, også selvom jeg skal tidlig op næste morgen (gab).
 9. Jeg sang i kirkekor i 15 år, og nu rytmisk kor på 10. år – og det at synge har altid været en stor del af min hverdag.
 10. Jeg elsker at drikke the, men den må bare ikke være for varm.
 11. Jeg kan ikke lide at fryse, så skiferier er slet ikke mig.
 12. Til gengæld elsker jeg at have det varm, så mine bedste ferier har været solferier /sommerferierne 🙂 .
 13. I mine teenagerår læste jeg virkelig mange romanblade. Der blev købt store stakke hvert år op til sommerferien i vores lokale “bog byttecentral”.
 14. Som teenager brugte jeg altid meget makeup for at skjule min meget grimme hud (hvilket, set i bakspejlet, nok var en dårlig spiral at komme i). I dag bruger jeg stort set aldrig makeup, og jeg savner det faktisk ikke.
 15. Jeg kan næsten alle (i hvert fald VIRKELIG mange) Disney sange udenad, og jeg kan ikke lade være med at synge med, når vi ser en Disney film, til irritation for enkelte 😉 .
 16. Jeg har som voksen altid klippet mit eget hår (som barn klippede min mor mig). Og den eneste gang jeg har været til frisør, var i forbindelse med mit bryllup.
 17. Jeg er virkelig dårlig til at smide ting ud.
 18. Jeg lever meget fra dag til dag, og det er også derfor jeg valgte navnet “Come What May” til bloggen.
 19. Jeg havde aldrig troet jeg skulle være mor. Men nu kan jeg ikke forestille mig ikke at have mine 2 dejlige piger.
 20. Jeg kan sagtens feste uden at drikke (så undgår jeg også at få tømmermænd dagen efter).
 21. Jeg tror det er over ét år siden jeg sidst har købt tøj til mig selv. Nærmest ikke siden jeg så The True Cost på Netflix.
 22. Jeg har ikke brugt hårshampoo i 2½ år, men vasker i stedet for hår i enten opløst nation, rasul-ler, eller bare rent vand.
 23. Jeg fik i 2011 et “militær”-træningsprogram af min mand (dengang kæreste) i fødselsdagsgave. Vi havde tilmeldt os et 10 km’s løb i Mønsted kalkminer, som jeg skulle trænes op til. Jeg klarede løbet, men har stort set ikke løbet siden…
 24. Jeg bor den dag i dag stadig i min fødeby. Jeg var dog 35 km herfra i ét år, for at bo hos kæresten. Før vi fandt og købte vores fremtidige/nuværende hus (hvor vi nu har boet i 7 år) .
 25. På min polterabend havde mine veninder arrangeret at jeg skulle indspille en sang og optage en musikvideo. Bruno Mars: It’s a Beautiful Day. Den blev en del af min tale ved brylluppet – Måske I en dag kommer til at se den 😉 .

Som afslutning på disse 25 facts om mig, kan du da lige få lov at se lidt flere billeder fra skoven. (nu hvor de er taget 😉 ).

Lidt virkelig nyttig facts om mig :)

2 kommentarer til “25 facts om mig :)”

Skriv en kommentar

Hjemmesiden bruger cookies - Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.