Ugen gik med sygdom, pylrethed, korweekend med masser af sang, hygge og pub

Ja, som overskriften lægger op til, har det været en lidt blandet uge vi lige har overstået.

For i ugen der gik…

… blev vi igen ramt af sygdom herhjemme. M havde nogle nætter høj feber og utilpashed. Og om dagen hoste og pylrethed. Og selvom hun nu ikke har haft feber i nogle dage, er hun stadig meget pylret. Faktisk så pylret og hængende, at vi overvejer om det også kan være et udviklingtrin/tigerspring hun er i gang med her ved 22 måneder. Det har i hvert fald medført, at der har været voldsomme hysteri-lignende anfald de sidste par dage. Noget der virkelig tærer på forældrene (meget apropos mit indlæg fra i fredags). Men der kan dog også være hyggelige stunder med et sygt barn (selvom det selvfølgelig aldrig er rart, når de er syge). For, som det ses herunder, var der tider, hvor mine 2 små hyggede sig ved mig i sofaen 🙂 (nå ja, og så er man vel også selv bare nødt til at lægge sig og slappe af ik’?)

sygdom
… fik jeg trods sygdom endelig lavet endnu et DIY projekt, som har været nogen tid undervejs. Jeg havde læst om dette for snart lang tid siden, men var bare ikke kommet dertil endnu – før denne uge 🙂 Det er noget så charmerende, som et “rengøringssprodukt”: Toilet brus-tabletter 🙂 Mit håb er, at de måske kommer til at kunne erstatte nogle af de købeprodukter vi bruger i dag. Jeg regner selvfølgelig med, at der på sigt kommer et indlæg på bloggen med denne DIY, når vi har haft lidt tid at afprøve og måske forbedre. Men I kan da lige få et lille billede af de søde hjerteformede toilet tabletter 😉Toilet brustabletter

… blev weekenden brugt sammen med mit dejlige kor, da vi skulle på vores halvårlige korweekend. Denne gang i egen by, som medførte at man kunne sove i sin egen seng 🙂 Og efter MANGE timers intensiv sang lørdag fortsatte vi på Flammen, med stor salat og kød buffet. Og dem der ville, kunne denne gang også kunne invitere sin bedre halvdel med til spisningen. Så vi endte med at være næsten 50 samlet til spisning. Rigtig hyggeligt! Og så blev det også til en kort pub-tur (hvilket ikke er det vi gør mest i), hvor jeg nød en lækker strawberry daiquiri. (Men efter flere nætter med dårlig søvn pga. feber-barn, intense korprøver og sent i seng lørdag kunne man nok godt lige havde brugt en ekstra dag i denne weekend 😉 ).

korweekend

… fik jeg, apropros ovenstående billede af “Drive my Car”, købt billetter til Paul McCartney koncert. Det er tredje gang jeg skal afsted til koncert med Sir McCartney, sammen med mine forældre. De sidste 2 gange (i henholdsvis Parken og Horsens) har været fantastiske, så mon ikke det bliver det igen. Vi glæder os i hvert fald allerede 🙂

…nåede vi, trods sygdom og korweekend, også at nyde det dejlige vejr i dag, med lidt arbejde i haven med det nye højbed – som nu virkelig har taget form. Faktisk er det ydre færdig, så nu skal der “bare” fyldes jord i, og plantes til med blåbær/goji buske og diverse krydderurter.

Så har jeg vist kun tilbage at ønske jer alle en god ny uge (som ser ud til blandt andet at sørge for vand til vores haver 🙂 )

 

1 kommentar til “Ugen gik med sygdom, pylrethed, korweekend med masser af sang, hygge og pub”

  1. Pingback: Uge(r)n(e) der gik - tiden flyver med sygdom, fødselsdag, koncert og høst.

Skriv en kommentar

Hjemmesiden bruger cookies - Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.