DIY – Legekøkken af pap

For et halvt år siden skrev jeg i dette indlæg, at jeg havde lavet mit første gør-det-selv projekt med papkasser. I indlægget afslørede jeg ikke, hvad jeg havde lavet… Men det var et legekøkken i pap til M.

Hun forstod hurtigt meningen med det meget simple køkken. Men min mening var hele tiden, at få gjort noget ved det, så det så “lidt mere rigtigt” ud:LegekøkkenMen de sidste 6 måneder har køkkenet set ud, som billedet herover: Med et skabs-, ovn- og vaskmodul. Vasken er lavet af en rugbrødsform, og vandhanen er pumpen fra en gammel cremeflaske. Vasken sidder løst, men ellers er det øvrige samlet med gaffatape. Jeg har også brugt gaffatapen til at forstærke kanterne på skabs- og ovnlåge.

Maling skal der til

I sidste uge fik jeg så endelig påbegyndt malingen af legekøkkenet. Cirka en uge efter jeg var faldet over et tilbud i Bilka på akrylmaling:

Legekøkken
Klar til mit onsdagsprojekt ☺ #diy #hvadmondetskalbrugestil #comewhatmay

Selve maleprocessen kom til at tage lidt længere tid end først antaget, da jeg ikke syntes, at malingen dækkede nok. Det havde nok været en fordel, hvis jeg havde malet det hele med en form for grunder, inden jeg malede med den farvede akrylmaling.

Men herunder ses, hvordan det så ud, efter de første par lag:Legekøkken

M fik lov til selv at bestemme, hvilke farver hylderne skulle males i. Og efter lidt betænksningstid (nok så’en cirka et par sekunder), besluttede hun sig for, at den ene skulle males i lilla og den anden i gul. Set i bagklogskabenslys, havde det nok været bedre med en anden farve end gul, da den ikke dækkede så godt… Men pigen fik det sidste ord, og det endelig resultat ses herunder, hvor det er muligt stadig at fornemme gaffatapen under den gule maling.Legekøkken

Og herunder er der kommet lidt køkkenredskaber til:Legekøkken

Det var lidt sjovt at “lege” med papkasser. Det mindede mig lidt om min barndom, hvor jeg også altid kunne bruge forskelligt “affald” til mine barbie lege 🙂

Hvad med jer – er der nogen som har andre idéer til pap-projekter?

1 kommentar til “DIY – Legekøkken af pap”

  1. Pingback: Måneden der gik - September 2016 - DIY projekter, aftensmad i det fri og en positiv graviditetstest

Skriv en kommentar