Nyt køkkengulv, oprydningsfortsæt, papkasser og venindehygge

Så gik endnu en uge, og i stedet for søndag aften, blev det denne gang først mandag aften, der kommer noget fra mig.

Jeg sidder nu, som hver mandag, klar til Greys hvide verden, efter M er puttet og manden er gået i forhaven, for at fjerne “kirkegårdsbuskene” og klargøre til at lægge fliser. Han skal have indhentet den tid han mistede, ovenpå én uges sengeliggen.

Men den uge der er gået, blev ugen hvor…

Køkkengulv… vi endelig fik lagt vores nye gulv i køkkenet. Det holdt hårdt, men med et par timers arbejde hver aften, efter M var blevet puttet, kunne vi i går eftermiddags endelig se det (næsten) færdige resultat. Fodlisterne er også blevet malet. Så nu mangler vi bare at få købt nogle nye fejelister, som jeg skal have malet i samme farve som gulvet. Vi er blevet så tilfredse, og glæder os nu også til at blive helt færdige med “hullet” mellem køkkenet og stuen (som jeg også skrev lidt om her), efter at det projekt har stået lidt stille, indtil køkkengulvet var lagt.

min onsdagsfridag, blev startskuddet for mit nye “fortsæt”: Brug 1 time i ugen på at rydde op i ét rum, som jeg blev inspireret til af Husmoderen. Og denne onsdag blev brugt i vores baggang/entré, som fik en tur. Jeg kan dog i dag se, at jeg måske skal starte forfra på onsdag… (Måske jeg skal have lavet et system derude, så oprydningen holder længere end kun nogle få dage, ellers kommer jeg vist ikke videre 🙂 ).

papkasser… jeg også blev inspireret til gør-det-selv projekter med papkasser. Så papkasser vi havde liggende rundt onkring i huset er blevet samlet sammen (igen bevis for at jeg ikke er så god til at smide ud…). Jeg håber jeg får lavet noget, som jeg kan få mig selv til at dele med jer her på bloggen. Men jeg kan afsløre så meget, at første projekt så småt er begyndt at tage form og M har allerede godkendt det. Så nu skal det “bare” sminkes, så moren også bliver tilfreds med det 🙂

… jeg også blev ramt af en “lyn-influenza”, som varede en eftermiddag/aften.

… vi tog til Silkeborg for at hygge med mine “gamle” ingeniør-veninder og deres mænd og børn (desværre med afbud fra én familie pga. influenza/skoldkopper 🙁 ). Det blev til en fantastisk hyggelig eftermiddag og aften. Børnene (5 børn i alderen 10 måneder til 4 ½ år) hyggede sig rigtig. M synes nu til tider de 3 store drenge var lidt vilde (dog spændende). Men tilgengæld var hun så sød og omsogsfuld overfor den yngste pige. Mon ikke de får megen glæde af hinanden, når de bliver ældre, med kun ét års aldersforskel 🙂

… vi opdagede, at M nu godt kan være med ude senere end til kl. 19. Og stadig sove godt. I hvert fald lykkedes det denne gang, at køre hjem klokken 20:15, få hende båret i seng efter halv times køretur. Og bonus var så en pige, der søndag vågnede lidt i 7 i stedet for mellem 5 og 6 🙂

20160313_202709… afslutningen på ugen og weekenden blev dejlig aftensmad lavet i rømertopf, og endnu en dejlig rødbedejuice. Begge dele faldt i rigtig god jord hos M.

 

Nu er den nye uge så igang, og jeg er klar til min mandags-serie 🙂

 

God uge til alle – nu er det snart Påske 🙂

1 kommentar til “Nyt køkkengulv, oprydningsfortsæt, papkasser og venindehygge”

  1. Pingback: DIY - Legekøkken af pap

Skriv en kommentar