Måneden der gik – August 2016 – Aalborg, æbler, blommer og bryllup

Efter en dejlig ferie, hvor batterierne blev ladet op, gik vi ind i august med fornyet energi. Det blev en måned, hvor…

… Jeg skulle til polterabend hos én af mine ingeniørstudie-veninder. Det var en rigtig hyggelig dag med ølsmagning, croquistegning, bådtur på Silkeborg søerne. Men det blev desværre også en dag, hvor jeg endte som chauffør til skadestuen i Viborg…

… Jeg fik syet en gammel gallanederdel om, så jeg synes den blev brugbar til det kommende bryllup, som vi skulle til sidst på måneden. Og det blev også til en lille DIY på omsyet nederdel.Ugen der gik

Familiehygge i Aalborg

… vi fik tid til at tage til Aalborg, for at besøge min søster. Og hun sørgede for hjemmelavet modellervoks til M, som elsker at lege med modellervoks. Moren synes egentlig også det er lidt sjovt 🙂 familiehygge i Aalborg

… Vi havde arrangement med arbejdet til Æblegården i Struer. Fantastisk at kunne plukke sine egne æbler. Det glæder jeg mig allerede til at skulle igen, når det bliver sæson 🙂 Ugen der gik

… jeg forsøgte mig med endnu en DIY. Denne gang på en blomst til håret, til at matche den omsyede nederdel. Resultatet blev dog ikke helt så godt som håbet, da jeg nok ikke burde have brugt kantbånd. Det er svært at få strøget folden helt væk. Det var en vejledning jeg havde fundet på Stof & Stil’s hjemmeside. Men jeg tænker jeg skal gøre endnu et forsøg senere, med et bredt satinbånd i stedet for. Ugen der gik

… Vi var til havevielse med reception og efterfølgende fest på kro. Det var en fantastisk dag, og vejret kunne næsten ikke have været bedre til sådan et havearrangement 🙂 Ugen der gik

… der blev gjort indhug i nogle af alle de blommer vores dejlige blommetræ producerer. Og det kom der også et indlæg ud af. Som handlede om 5 måder at få brugt sine blommer.Ugen der gik

Dejligt at se tilbage på de varme måneder 🙂

Kan I huske jeres august?

Skriv en kommentar