Nu har vi altså jul igen – hvad med julehygge?

Så nærmer vi os igen snart julehygge og december måned. Og der er under 3 uger til 1. søndag i advent.

Og med december kommer der jo en masse juleaktiviteter og julehygge. Hvis du er til DIY / gør-det-selv projekter, har jeg herinde på bloggen gennem tiden skrevet om forskellige projekter.

Måske du også kunne tænke dig, at få tilsendt en julekalender direkte i din indbakke hver dag i december indtil juleaften? Så klik her.


Mad og lækre sager

Mon ikke det er i de fleste familier og hjem, at der bliver hygget lidt ekstra i juletiden? Hvis du også gerne vil hygge om din familie, men også gerne vil sørge for, at det ikke bliver alt for usundt, så kan du herunder finde fem forskellige opskrifter, som kan søde jeres december måned – uden alt for meget raffineret sukker.

Har I derhjemme nogle jule-snacks traditioner?

En af vores traditioner er, at vi hver søndag i advent hygger med æbleskiver og hvid gløgg. Mums 🙂


December julehygge med børn

Al jule- og december hyggen behøver jo ikke, at have med mad og snacks 🙂 Vi får eksempelvis hvert år besøg af vores husnisse Julius. Han sørger for lidt december-drillerier og børnene hygger om ham.

Men det er også skønt, at lave forskellige små projekter sammen med børnene – de hygger sig rigtig med det. Og så får vi også lidt nyt julepynt til hjemmet, som de har været med til at lave.


Jule sy-projekter

Nu elsker jeg selv at sy og at lave små projekter. Jeg har derfor, for år tilbage, lavet julepuder til sofaen og juleservietter. Servietterne har siden de blev lavet, været fremme hver juleaften.

Det er også blevet til et fint juleforklæde, som rigtig kommer til sin ret, når vi laver julelækkerier i køkkenet med børnene.


Bæredygtige gaver

Du finder her på bloggen også et par indlæg, om idéer til bæredygtige gaver til børn. Men også lidt om, hvordan man mere bæredygtigt kan pakke alle julegaverne ind 🙂


Skabeloner til julen

Udover de ovenstående blogindlæg her på bloggen, har jeg lidt juleprodukter til salg. En “Farv-selv julekalender”, en “Jule-planlægger” og lidt “Tilbehør til nissedøren” (flyttekasser og nisse-brevpapir.


Jeg håber, at du og din familie får en rigtig god julemåned – og hvis du bliver inspireret af noget af de ovenstående indlæg, så vil jeg meget gerne høre fra dig – så skriv gerne en kommentar herunder – Eller del på de sociale medier, hvad du får lavet.

Rigtig god julehygge!

Skriv en kommentar